Întrebări frecvente _
  /  FAQ
Aș vrea să mă tatuez la Crossroads Tattoo, cum pot face o programare?

Cel mai simplu, sună-ne la 0727 782 182 sau whatsapp pentru a discuta toate detaliile necesare sau scrie-ne un mesaj direct de aici din formularul de contact sau un DM pe insta @crossroads.tattoo, pe una din paginile noastre de social media instagram sau facebook. Iți vom răspunde imediat. În primul rând o să te ghidăm spre artistul tatuator care se potrivește cel mai bine cu cerințele tale, ca apoi să discuți direct cu acesta toate demersurile necesare afectuării tatuajului dorit.

Plătesc ceva înainte?

Nu. Plata o vei efectua după terminarea ședinței de realizare a tatuajului.

Aș vrea un tatuaj deosebit și unic. Nu prea am idei însă, mă puteți ajuta voi?

În funcție de complexitatea tatuajului dorit, de mărimea acestuia sau desen, te putem programa chiar și în ziua următoare. În cazul în care te grabești, menționează asta în mesajul tău și facem tot posibilul să îți găsim un loc cât mai devreme cu putință.

Bineînțeles. Toți artiștii din echipă te pot ghida în acest sens și pot veni cu propuneri, astfel încât să găsim cea mai bună formulă a desenului, în funcție de mărimea dorită și locul de pe corp unde se dorește a fi tatuajul.

Cum estimez prețul unui tatuaj?

Tariful minim al salonului este de 300 lei pentru tatuajele mici, ce se poate tatua in mai putin de o oră. În cazul în care tatuajul necesită mai multe ore/ședințe de realizare, atunci se va discuta un preț pe tot tatuajul, preț stabilit pe care îl vei plăti indiferent de durata de realizare a acestuia.  Cele mari, în funcție de compoziția și stilul desenului.

Puteți face un tatuaj exact ca în poză?

Da, evident. Venim noi cu o propunere unică și personalizată pentru tine. Suntem de părere ca tatuajele ar trebui sa fie unice. Dar dacă nu ții la asta, îți facem ce vrei tu, pentru ca în final tu trebuie să fii mulțumit.

Cât durează o ședință?

Dacă vrei un tatuaj mic, simplu, atunci estimează o oră-două. Dacă vrei un tatuaj mai complex, atunci un artist te poate tatua într-o singura ședință de 4-6 ore sau mai multe ședințe, ce se vor întinde pe mai multe zile. Maxim o ședință la una, două săptămâni. Ca zona lucrată în ședința precedentă să aibă timp să se vindece. Acum depinde și cât timp reziști tu la durere.

Cum o să colaborăm pentru designul tatuajului?

Tu ne spui cam ce vrei. Ne poți arăta poze cu alte tatuaje care îți plac și stiul lor. Artistul cu care vei colabora va efectua o propunere de desen, dar în funcție de lista de așteptare sau de complexitatea desenului, o să dureze între 1-2 zile până la 2 săptămâni. Unii artiști pot cere un avans pentru concept și design, avans care va fi scăzut din prețul final al tatuajului.

Pot reface un tatuaj vechi? Sau am un tatuaj care nu mai îmi place și vreau să fac ceva peste.

Toate tatuajele pot fi acoperite, dar asta necesită mai mult efort în alcătuirea și conceptul noului desen. Cel mai bine ar fi să ne faci o vizită să îți vedem tatuajul cu pricina în realitate.

Pot să vin cu un prieten cât îmi fac tatuajul?

Te înțelegem. Găsim loc pentru toată lumea. Plus că la noi în atelier avem și galerie de artă, așa că însoțitorii nu se vor plictisi niciodată.

×