Crossroads Tattoo

a

Cum te decizi ce design de tatuaj să îți faci?

Tatuajele sunt o modalitate de a-ți exprima creativitatea și identitatea. Ele pot fi simple sau complexe, colorate sau alb-negru, cu o semnificație personală sau pur și simplu pentru evidențierea frumuseții corpului.

Atunci când alegi un desen pentru un tatuaj, este important să iei în considerare câteva lucruri:

  • Ce înseamnă tatuajul pentru tine? Vrei să fie ceva cu o semnificație personală sau pur și simplu ceva care îți place?
  • Ce dimensiune și locație vrei pentru tatuajul tău? Acest lucru va afecta alegerea modelului.
  • Ce stil de tatuaj îți place? Există o varietate de stiluri diferite, cum ar fi realismul, neo-tradiționalul, acuarela, etc.

Design unic creat de artiștii noștri

Dacă vrei un tatuaj unic și original, este important să lucrezi cu un artist tatuaj care este priceput în a crea modele personalizate. La Crossroads Tattoo, artiștii noștri sunt specializați în tatuaje unice, create și concepute de ei. Evităm să tatuam desene copiem de pe net și ne dorim să creem tatuaje care să fie expresia ta personală.

Dacă ai o idee pentru un tatuaj, nu ezita să o împărtășești cu noi. Vom lucra împreună pentru a o materializa într-un desen special, care să te reprezinte.

Ai deja o idee

Oricare ar fi ideea ta, suntem aici să te ajutăm să o transformi într-un tatuaj unic și special.

Dacă ai o idee despre ce vrei, dar vrei sa îți alegi singur un design, începe prin a căuta pe online sau prin cărți, albume mai multe tatuaje. În funcție de ce te atrage, hotărăște-te cât de mare ți-ar plăcea să fie tatuajul și pe ce parte a corpului. De asemenea, gândește-te dacă ți-ar plăcea unul colorat sau doar cu gri și negru. Încearcă să îți creezi un mood board, dar nu te fixa pe o anumită fotografie cu un anumit tatuaj. Vrei un tatuaj unicat, așa cum ești și tu și nu o copie. 

Dacă nu te descurci singur sau nu ai timp să faci asta, poți să iei legătura cu artistul tatuator şi să-ţi recomande chiar el câteva modele și îți va explica ce implică fiecare. Oricare ar fi alegerea ta, asigură-te ca desenul este unul care te reprezintă pe tine și lasă loc artistului tatuator să te ghideze mai departe.

Flash Book – portofoliu design tatuaje al artistului

Un portofoliu de design de tatuaje – flash book – propuse de un artist tatuator este o colecție de desene care sunt create și gândite de artistul respectiv. Aceste desene sunt disponibile pentru tatuare, astfel că îți poți alege direct modelul preferat din catalog, care va fi unic și original.

Acest tip de portofoliu este o modalitate excelentă pentru artiștii tatuatori de a-și prezenta munca și de a oferi clienților o varietate de opțiuni pentru tatuajele lor. Este, de asemenea, o modalitate convenabilă pentru clienți de a găsi un tatuaj care să le placă și care să se potrivească direct bugetului lor.

Poți verifica cu ușurință feedback-ul fiecărui artist tatuator și recenziile în paginile de social media, google sau pe website-ul personal al acestuia. Fiecare artist are o specializare pe un anumit stil de desen. Unii artiști se specializează în modele de tip acuarelă, neo-tradițional, realism sau tatuaje tradiționale, în linie, în puncte și multe altele. Dacă vrei un design specific, asigură-te că artistul ales știe cu adevărat cum să îl realizeze.

 

Concluzie

Un tatuaj este o decizie importantă, care trebuie luată în cunoștință de cauză. Dacă vrei un tatuaj unic și original, este important să lucrezi cu un artist tatuaj care este priceput în a crea modele personalizate.

Un portofoliu de design de tatuaje propuse de un artist tatuator este o modalitate excelentă de a găsi un tatuaj care să te reprezinte. Este o modalitate convenabilă și eficientă de a găsi un tatuaj care să aibă o semnificație personală pentru tine și care să fie creat de un artist talentat.

Comentariu

×