Filtreaza dupa artisti

Crossroads Tattoo

Selective Reflections

Selective Reflections – expoziție de artă

Vernisaj: 11 martie 2022 – 19:00-22:00

Perioada expoziției: 11-31 martie 2022

Strada Lunei nr.7, București – Crossroads Gallery ( X Gallery)

 

Selective Reflections este un concept care propune expunerea gândurilor și a trăirilor pe care artiștii le întâmpină în timpul procesului de creație și rezultatul propriu-zis care reiese în urma acestuia. Sentimentele fac parte într-o mare măsură din opera și mesajul pe care fiecare artist îl transmite, iar alegerea lor selectivă denotă o nevoie de exprimare ascunsă pe care numai acesta o cunoaște. Selective Reflections încearcă să spargă bariera dintre public și artist, evidențiind importanța gândului recurent pe care fiecare creator îl prezintă în timpul momentului de înfăptuire al lucrărilor.     

 

Artiști prezenți în expoziție sunt Bogdan Cazacincu @cazacincubogdan, Nichita Herăscu @nichita_herascu, Denis L. Hruska @denishruska_, Elena Popa @ele._p, Mihai T. Stanciu @fratelestancho, Medeea Stănescu @medeea_stanescu și Andreea M. Tofoleanu @andreea_marina_tofoleanu.

 

Galeria Crossroads sau, pe scurt, X Gallery este un spațiu alternativ, în care pictura și artele vizuale se îmbină cu arta tatuajul. Galeria își propune să formeze o comunitate având ca bază o galerie de artă în care să fie promovați artiști vizuali, prin expoziții și ateliere dedicate.

 

Programul de vizionare al expoziției:

Marți – Vineri 12-19:00 și Sâmbătă 12-16:00

Mai multe despre eveniment și pe paginile noastre de social media: insta@crossroads.gallery și facebook: @gallery.crossroadstattoo

 

Curator de Cezar Popa

Graphic design: Nichita Herăscu

Comentariu